KEK
Fillimi / Institucionet / Begaj priti në takim Gianluca Figusin

Begaj priti në takim Gianluca Figusin

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, priti në takim Komandanti Regjional të KFOR-it, Gianluca Figusin, me bashkëpunëtorë, të cilit i dëshiroi mirëseardhje dhe e njoftoi me zhvillimet në Komunën e Malishevës. Begaj në vazhdim e njoftoi Komandantin Regjional, Gianluca Figusin, me situatën pandemike me COVID- 19, ku Malisheva u prek në fillim të 12 marsit me një numër të madh të qytetarëve dhe vështirësia ishte përballja me këtë pandemi, mirëpo, shumë shpejt u aktivizuan mekanizmat institucional komunal dhe ato të nivelit qendror dhe në bashkërenditje të masave filluam zbatimin rigorozë të tyre, që nga izolimi e deri tash në masa më çliruese, por edhe sot pasojat po ndihen në të gjithë sektorët e shoqërisë. Deri tash si qeverisje lokale, kemi investuar në infrastrukturën, rrugore, trotuare, në ndërtimin e shkollave, qendrën shëndetësore, QMF, ujësjellës, kanalizime, mjedis, ndërtim të shtëpive për nevojtarët, në banimin social, bujqësi dhe degët e sajë, sport, kulturë dhe do të vazhdojmë me investime edhe në të ardhmen, më qëllim të përmirësimit të vazhdueshëm të jetës së qytetarëve tanë”. përfundoi Begaj. Kurse, Komandanti Regjional, Gianluca Figusi, ishte i impresionuar nga ky njoftim dhe arritjet e zhvillimit të Komunës së Malishevës, pasi ai, kishte njohuri në çfarë gjendje ishte Malisheva në vitet e pas lufte dhe tash, prandaj inkurajoj, Kryetarin Begaj që të vazhdoi me investime që përmirësojnë jetën e qytetarëve dhe ofroi bashkëpunim edhe në të ardhmen. Të dy palët biseduan edhe për shumë çështje aktuale si dhe u zotuan për bashkëpunim reciprok.

Kontrolloni gjithashtu

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të komunës së Rahovecit

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të ...