KEK
Fillimi / Institucionet / Gjendja në arsimin e Malishevës e mirë dhe mësimi zhvillohet pa probleme

Gjendja në arsimin e Malishevës e mirë dhe mësimi zhvillohet pa probleme

Task Forca komunale për arsim në Komunën e Malishevës, e ka mbajtur takimin e rregullt, ku është shqyrtuar situata në arsimin e Malishevës, sa i përket situatës me pandeminë covid-19. Situata u vlerësua e mirë dhe mësimi në të gjitha shkollat po zhvillohet normalisht. Po ashtu edhe situata e përgjithshme me cvoid-19 në Malishevë, u vlerësua e qetë dhe nën kontroll. Drejtori i Drejtorisë për Arsim dhe Edukim, Blerim Thaçi, ka bërë të ditur se deri më tani është i regjistruar vetëm një mësimdhënës me covid-19, dhe në atë rast janë bërë të gjitha veprimet e nevojshme sipas udhëzimeve dhe rekomandimeve. Po ashtu edhe situata e përgjithshme me covid-19, u vlerësua e qetë dhe nën kontroll. Nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, ka njoftuar se janë tetë raste aktive dhe të gjithë janë në fazën e fundit të shërimit.

Kontrolloni gjithashtu

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të komunës së Rahovecit

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të ...