KEK
Fillimi / Institucionet / Nënkryetari Cacaj ka pritur në takim pronarin e “Kosova Med Healthcare” Kastriot Asllani

Nënkryetari Cacaj ka pritur në takim pronarin e “Kosova Med Healthcare” Kastriot Asllani

Nënkryetari i komunës së Deçanit Sami Cacaj, ka pritur në takim pronarin e “Kosova Med Healthcare” Kastriot Asllani, i cili si donacion i dhuroi Institucionit Komunal 200 maska mbrojtëse, 1000 maska Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Deçan dhe 200 maska për SHFMU ,,Lidhja e Prizrenit” në Deçan. Nënkryetari Cacaj e falënderoi Asllanin, për një donacion të tillë duke shtuar se ruajtja e shëndetit në ketë kohë pandemie dhe përballje më COVID-19 është prioritet për ne.

Kontrolloni gjithashtu

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të komunës së Rahovecit

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të ...