Behxhet Pacolli

Behxhet Pacolli: Një vit më parë, jeta ime dhe e pjesëtarëve të ekipit tim u rrezikua nga Albin Kurti dhe Xhelal Sveçla

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli thotë se një vit më parë, jeta e tij dhe pjesëtarëve të ekipit u rrezikua nga Albin Kurti dhe Xhelal Sveçla, kur Qeveria e udhëhequr nga Albin Kurti nuk kishte lejuar uljen e avionit të tij në Prishtinë, pavarësisht se ai kishte dëshmi nga Zvicra që tregonin se nuk ishte i sëmurë me virusin korona. Ai ka  akuzuar qeverinë Kurti 2 se tani nuk po respekton masat e pandemisë  dhe kjo u pa në organizimin e “Darkës së Lamës” nuk u respektua asnjë nga masat që janë aktualisht në fuqi.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Kuvendit

Ka dështuar interpelanca ndaj kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi

Nga 104 deputetët e pranishëm në sallën e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, 61 kanë …