Sinani ING

“Belleja Monografi” është libri i radhës i autorit dhe shkrimtarit Faton Mehmetaj

“Belleja Monografi” është libri i radhës i autorit dhe shkrimtarit Faton Mehmetaj, i cili u promovua sot në Komunën e Deçanit, në prani të një numri të madh njerëzish e veprimtarëve të shumtë të çështjes kombëtare. Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, e ka falënderua Fatonin në emër të qytetarëve dhe në emrin e tij personal që brenda faqeve të këtij libri, arriti t’i përshkruaj bukuritë e fshatit turistik Belle. Jam i lumtur që Belleja po promovohet në formën e duhur. Urime autorit për realizimin e këtij botimi me shumë vlerë dhe suksese, ka thënë kryetari Ramosaj.

Mund të jetë një imazh i 8 persona dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

Po mbahen garat shkollore në futboll të vogël në Viti

Organizuar nga komuna e Vitisë, konkretisht drejtoria e arsimit në Viti,  janë duke u mbajtur …