mbpzhr 2018
akp deri me 5 maj
MIT
Airport Adem Jashari
kek
valamobile
Fillimi / Lajmet / Biden: Të gjendet një zgjidhje e dakorduar në mënyrë reciproke me Serbinë, që çon në njohjen e pavarësisë së Kosovës
Biden: Të gjendet një zgjidhje e dakorduar në mënyrë reciproke me Serbinë, që çon në njohjen e pavarësisë së Kosovës

Biden: Të gjendet një zgjidhje e dakorduar në mënyrë reciproke me Serbinë, që çon në njohjen e pavarësisë së Kosovës

Ish-zëvendëspresidenti i SHBA-së, Joseph Biden, pas takimit me kryetarin Thaçi në Konferencën e Sigurisë në Munih, i ka dërguar edhe një letër mbështetëse, ku ka shprehur përkrahjen e tij për një zgjidhje të dakorduar në mënyrë reciproke me Serbinë, që çon në njohjen e pavarësisë së Kosovës. “Kosova ka bërë përparim të pabesueshëm prej që ka fituar pavarësinë e saj, në një masë të madhe falë lidershipit dhe kontributeve tuaja. Sidoqoftë, siguria e vendit, perspektiva ekonomike dhe statusi ndërkombëtar duhet të forcohen dhe të zgjerohen – një pikëpamje që unë e di që ju e ndani. Një zgjidhje e dakorduar në mënyrë reciproke me Serbinë, që çon në njohjen e pavarësisë së Kosovës, do të ishte një arritje e rëndësishme dhe do të ndihmonte në arritjen e të gjitha këtyre gjërave.”, thuhet ndër të tjera në letrën e tij dërguar Thaçit.

Kontrolloni gjithashtu

Avdullah Hoti: nuk ka dakordim e as legjitimet institucional për ta përfaqësuar Republikën në takimin e Berlinit

Avdullah Hoti: Nuk ka dakordim e as legjitimet institucional për ta përfaqësuar Republikën në takimin e Berlinit

Shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se për ...