leoni

Bllaca po bëhet me infrastrukturë të rregulluar

Në fshatin Bllacë të komunës së Suharekës, po vazhdojnë investimet e qeverisë komunale, me një segment kanalizimi në lagjen Bajraktari si dhe shtrimi me kubëza i tri rrugëve: Rruga “Kadri Qollaku” , rruga”Riza Bllaca” si dhe rruga “Lagjia Fangu”.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …