Shpend Ahmeti

Komuna ka ndaluar punën në Kishën politike serbe që ndodhet në pronat e Universitetit të Prishtinës

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka ndaluar punët në Kishën që ndodhet në kampusin e Universitetit të Prishtinës. Ahmeti ka konfirmuar se në Kishën serbe është vrenjtur  se disa persona kanë qenë duke punuar në pastrimin e objektit dhe se në emër të pastrimit është bërë gëlqerosje e disa mureve, ku kanë qenë të shkruara parulla të ndryshme. Komuna e Prishtinës ka ndërprerë këtë aktivitet dhe ka kërkuar nga personat e përfshirë, të sjellin gjithë dokumentacionin zyrtar rreth këtyre punëve në Drejtorinë e Inspeksionit. Po ashtu, kemi kërkuar nga ata  në qoftë se kanë ndonjë letër apo leje pune nga qeveria e Republikës së Kosovës, ka shtuar Ahmeti.

Kontrolloni gjithashtu

Britania e Madhe: Kosova e Serbia duhet të jenë të përfshira në mënyrë konstruktive në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja

Sigurimi i pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovës ishte tema e diskutuar në seancën e fundit …