Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / BORDI MIRATON TRANSAKCIONET E SHAL 51
BORDI MIRATON TRANSAKCIONET E SHAL 51

BORDI MIRATON TRANSAKCIONET E SHAL 51

 

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të rregullt ku diskutoi dhe morri vendime të rëndësishme për procesin e privatizimit dhe të likuidimit të ndërmarrjeve shoqërore në përputhje me mandatin e vet ligjor.

Në këtë mbledhje Bordi i Drejtorëve miratoi, pas shqyrtimit, listën e aseteve të SHAL 53 si dhe miratoi transaksionet e SHAL 51 e cila u mbajt me 23 tetor 2019.

Bordi miratoi propozimin e menaxhmentit për qiradhënie të aseteve, ndërkaq me propozim te menaxhmentit gjithashtu miratoi futjen e NSH Sharrprodhimit ne Administrim Direkt.

Për më tepër Bordi shqyrtoi dhe miratoi raportet rekomanduese dhe përfundimtare të Njësisë së Negocimit Direkt.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Kosova ofron kushte të volitshme për investitorë të huaj por dhe ka kapacitete për t’i gjeneruar investimet

Haradinaj: Kosova ofron kushte të volitshme për investitorë të huaj por dhe ka kapacitete për t’i gjeneruar investimet

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim investitorë nga Izraeli dhe Shqipëria, ...