Fatmir Humolli: Doja ta pyesja Albin Kurtin për hapat e Qeverisë në raport me Gjykatën Speciale, por ai tha se nuk do të përgjigjej

Deputeti i pavarur, Fatmir Humolli, akuzon kryeministrin, Albin Kurti për mashtrim, pasi amerikanët nuk e përkrahin

Deputeti i pavarur, Fatmir Humolli, ka dhënë një deklaratë për kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, të cilin e ka akuzuar se e ka mashtruar popullin dhe votuesit e tij. Ai i gjithashtu ka theksuar se Amerika  nuk e përkrah mashtruesin, pasi  amerikanët kanë pritje të tjera nga Kurti. Kjo deklaratë ka sjellë polemika të mëdha në opinionin publik në Kosovë. Amerikanët nuk mund të jenë me mashtruesin. Ai  mendon se Kosova duhet të krijojë një ushtri të veten për të mbrojtur territorin. Deputeti, Fatmir Humolli,  shprehet se Kosova duhet të ketë kapacitetin për të siguruar veten, në vend që të mbështetet vetëm në aleatët e saj.

 

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti, falënderoi partnerët perëndimorë për qëndrimin pro Kosovës, në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Kryeministri, Albin Kurti, ka falënderuar partnerët perëndimorë për qëndrimin e tyre në krah të Kosovës, …