KEK
Fillimi / Lajmet / Deputeti Shukri Buja po kërkon prishjen e koalicionit qeverisës me LDK-në
Shukri Buja: Qeveria duhet të shkojë në shtëpi, e Isa në pension

Deputeti Shukri Buja po kërkon prishjen e koalicionit qeverisës me LDK-në

Deputeti i PDK-së, Shukri Buja ka filluar angazhimin e tij për prishjen e koalicionit PDK-LDK, duke mbështetur kërkesat për zgjidhje të parakohshme, të cilat i ka përmendur edhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli. Buja ka premtuar se do të angazhohet si deputet dhe anëtar i Këshillit Drejtues të partisë për të mbajtur zgjedhje të parakohshme. Deputetët e tjerë të PDK-së por as të Lidhjes Demokratike e Kosovës nuk po i marrin  seriozisht thirrjet e Shukri Bujës për prishje të koalicionit qeverisës, përderisa janë të mendimit se koalicioni po funksionin dhe nuk ka nevojë për zgjedhje të parakohshme.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...