leoni

Deputetja e Turqisë, Seda Gören Bölük e mbështet me gjithë zemër, raportin për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Deputetja e Turqisë, Seda Gören Bölük e mbështet me gjithë zemër, raportin për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Deputetja e Turqisë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Seda Gören Bölük, mbështeti fuqishëm  anëtarësimin e Kosovës në këtë organizatë dhe me këtë rast ka treguar se është me prejardhje nga Kosova. Ajo shprehu mbështetjen e Turqisë për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës, duke thënë se procesi integrues i saj “nuk ka kthim mbrapa. Ne besojmë që problemet e përmendura në raport nuk duhet të shihen si pengesë për anëtarësimin e Kosovës në këtë Këshill. Me këtë besim, si parlamentare, me prejardhje nga Kosova, e mbështes plotësisht, me gjithë zemër, raportin dhe rekomandimin për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës”, saktësoi  mes tjerash, deputetja nga Turqia,  Seda Gören Bölük.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti, falënderoi partnerët perëndimorë për qëndrimin pro Kosovës, në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Kryeministri, Albin Kurti, ka falënderuar partnerët perëndimorë për qëndrimin e tyre në krah të Kosovës, …