kek
mbpzhr 2018
valamobile
Airport Adem Jashari
MIT
akp deri me 5 maj
Fillimi / Institucionet / DKRS në Rahovec pranon donacion një kombi nga Qendra Rinore SHL-Kosova

DKRS në Rahovec pranon donacion një kombi nga Qendra Rinore SHL-Kosova

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport ka pranuar një kombi si donacion nga Qendra Rinore SHL-Kosova në Rahovec, në ceremoninë e dorëzim-pranimit të donacionit të pranishëm ishin kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, Bjondina Kleqka drejtoreshë e DKRS-së, Enis Durguti drejtori i SHL-Kosova dhe Afrim Sharku, anëtar i bordit në BK Rahoveci. Pas pranimi të donacionit, kryetari i komunës z.Smajl Latifi, ka falënderoj për këtë dhuratë të çmuar e cila është një ndihmës mjaftë e rëndësishme për sportistë tanë.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë vazhdon me vendosjen e sinjalistikës horizontale

Në Komunën e Vitisë, po vazhdojnë punimet në vendosjen e sinjalistikës horizontale rrugore. Sipas Skender ...