leoni

Drejtori Bajrami vizitoi një nga bletarët më të mirë Sylejman Halili

Drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë në komunën e Ferizajt, Burim Bajrami, vizitoi bletarin me traditë Sylejman Halili në Komogllavë të Ferizajt. Ai pa nga afër veprimtarinë e tij, i cili njihet si një nga bletarët e Ferizajt dhe më gjerë, që në vitrinën e tij mban të varura mirënjohje dhe dekorata për punën e tij shumëvjeçare në sektorin e bletarisë duke u vlerësuar lartë nga ekspertët e fushës.

May be an image of 5 people, apple and text

Kontrolloni gjithashtu

Helshani: Një vit i suksesshëm i punës për Komitetin e Komuniteteve

Në mbledhjen e dymbëdhjetë  të rregullt për Komitetin e Komuniteteve në komunën e Malishevës, Kryesuesi, …