leoni

Kryetari Haliti ka takuar dy bashkatdhetarë në Hamburg të Gjermanisë, Gjon Tuniqin dhe Xhelil Musën

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, gjatë vizitës në Gjermani ka takuar dy njerëz të mëdhenj të mërgatës sonë në Hamburg të Gjermanisë, Gjon Tuniqin dhe Xhelil Musën,dy ambasadorët e vërtetë të Vitisë dhe Kosovës. Gjoni dhe Xhelili janë dy aktivistë të dalluar të çështjes kombëtare, humanistë dhe mbi të gjitha dy gastronom me renome këtu në qytetin e Hamburgut. Mërgata jonë ka vazhdimësi, ka thënë kryetari Haliti.

Kontrolloni gjithashtu

Nisi asfaltimi i rrugicave në Strellc të Epërm të komunës së Deçanit

Në komunën e Deçanit filloj asfaltimi i kilometrave të parë në këtë projekt, për t’u …