Drejtori Vishaj, priti në takim Lahë Nitaj, Ryve Prekoragja Arif , Lan Stojkaj dhe profesorin Ilir Lokaj

Drejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit në Deçan Dr.sc. Bekim Vishaj, priti në takim z.Lahë Nitaj, znj.Ryve Prekoragja nga MASHT-i, Arif Kadriu – menaxher i projektit në Solidar Suisse Kosovo, drejtorin e IAAP “Tafil Kasumaj”, z. Lan Stojkaj dhe profesorin z.Ilir Lokaj. Temë takimi ishte Qendra për Zhvillim në Karrierë, investim nga Solidar Suisse Kosovo, përkrahur nga MASHT-i dhe DKA. Drejtori Vishaj falënderoj zyrtarët nga MASHT-i dhe menaxherin nga Solidar Suisse Kosovo për kontributin e dhënë në ndihmën rreth funksionalizimit të Qendrës dhe projekte tjera në arsimin profesional në IAAP “Tafil Kasumaj”.

Kontrolloni gjithashtu

KRYETARI LATIFI TAKON FORCAT E SIGURISË SË KOSOVËS

Pjesëtarët e Gardës Kombëtare me kuadrot profesionale xheniere, OR-6 Fitim ZULLUFI, OR-6 Naim BEKA, OR-5 …