Kryetari Ramosaj, ka vizituar ekspozitën me fotografi të autorit Isa Alimusaj

Kryetari i komunës së Deçanit bashkim Ramosaj, ka vizituar ekspozitën me fotografi të autorit Isa Alimusaj, ai i ka pa nga afër disa nga pikturat e jashtëzakonshme të profesorit dhe piktorit deçanas z.Isa Alimusaj.

Me këtë rast kryetari Ramosaj ka thënë se veprat e artistëve si profesori i nderuar Isa, janë pasqyrim i vlerës, kulturës dhe historisë së popullit shqiptar, janë pasuri e vendit që duhet ruajtur dhe promovuar më së miri.

Kontrolloni gjithashtu

KRYETARI LATIFI TAKON FORCAT E SIGURISË SË KOSOVËS

Pjesëtarët e Gardës Kombëtare me kuadrot profesionale xheniere, OR-6 Fitim ZULLUFI, OR-6 Naim BEKA, OR-5 …