Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Drejtoria e Inspekcionit në Skenderaj, ka shqiptuar 200 euro gjobë për biznesin që nuk respektoj vendimin dhe urdhëresat për mbylljen e bizneseve

Drejtoria e Inspekcionit në Skenderaj, ka shqiptuar 200 euro gjobë për biznesin që nuk respektoj vendimin dhe urdhëresat për mbylljen e bizneseve

Drejtoria e Inspekcionit në Skenderaj, ka shqiptuar 200 euro gjobë për biznesin që nuk respektoj vendimin dhe urdhëresat për mbylljen e bizneseve deri në një vendim tjetër.

T’i përmbahemi vendimeve e urdhëresave në fuqi, të kontribuojmë secili nga ne në parandalimin e infeksionit COVID-19.

Kontrolloni gjithashtu

Juniku organizon Diskutim Publik për Planin Zhvillimor Komunal 2019-2029

Komuna e Junikut fton qytetarët e Komunës së Junikut, Bashkësitë Fetare, OJQ-të, Grupet e Interesit ...