leoni

E enjta e dyerve të hapura për qytetarët rahovecian 

Gjatë takimit u diskutuan çështjet në interes të banorëve dhe rezultuan me përgjigje konkrete nga kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, duke u bazuar gjithnjë në mundësitë që i posedon komuna e Rahovecit.

Takimet e përjavshme maksimalizojnë punën komunës së Rahovecit rreth përmbushjes së nevojave dhe kërkesave të parashtruara.

May be an image of 3 people, office and text

Kontrolloni gjithashtu

Homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Komunën e Ferizajt

Kryetari i Komunës së Ferizajt, z. Agim Aliu së bashku me njësitë policore dhe qytetarët …