Filluan projektet infrastrukturore në fshatin Pataqan i Poshtëm dhe më pas në fshatin Nashpallë

Filluan projektet infrastrukturore në fshatin Pataqan i Poshtëm dhe më pas në fshatin Nashpallë të Komunës së Rahovecit.

Projekti i ndërtimit të trotuarit në këtë brez rrugor, përveç premtimit publik infrastrukturor, njëherit krijon siguri për të gjithë qytetarët që lëvizin në këto rrugë e në veçanti krijon siguri për nxënësit e këtyre vendbanimeve.

May be an image of signboard and text

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame në Rahovec, teqenë e Halvetive dhe teqenë e Rifaive në Rahovec

Për nder të festës së Bajramit të Vogël, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, …