Edhe gjimnazi “Kuvendi i Junikut” në Junik me mësim Online

Komuna e Junikut ka njoftuar të gjithë nxënësit, Personelin Arsimor dhe Prindërit se, Task Forca në gjimnazin “Kuvendi i Junikut” në Junik, sot me 21.01.2022 ka mbajtur takim emergjent, për të vlerësuar situatën epidemiologjike dhe analizuar trendin e rritjes së rasteve të infektimit me Virusin COVID-19, të personelit arsimor dhe nxënësve të konfirmuara në gjimnazin “Kuvendi i Junikut” në Junik. Task Forca në koordinim me Komunën e Junikut, ka vendosur që nga data 24.01.2022, deri me datë 29.01.2022, mësimin kjo shkollë ta zhvilloj sipas Skenarit C (mësimi online).

Mbani maskat!

Respektoni distancën!

Mbani higjienën!

Kontrolloni gjithashtu

Në Viti u shënua Dita Botërore e Mjekut Familjar

Komuna e Vitisë, konkretisht Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në bashkëpunim me QKMF-në e …