valamobile
mbpzhr 2018
akp deri me 1 prill
Fillimi / Institucionet / Edhe në Nishor rrugët janë të kalueshme

Edhe në Nishor rrugët janë të kalueshme

Aktiviteti ditor i kryetarit Bali Muharremaj dhe drejtorit të Shërbime Publike Enver Shabani, ka vazhduar edhe në fshatra tjera të Komunës. Ata kanë mbikëqyrë rrugët në fshatin Nishor dhe në Lagjën Brahaj, kanë takuar banorë të këtij fshati. Me këtë rast kryetari Muharremaj pasi ka konstatuar se rrugët janë të kalueshme më pastaj ka thënë se: ”Jemi të fokusuar që të jemi prezent në secilën pjesë të territorit të Komunës së Suharekës, për t’iu shërbyer qytetarëve”.

Kontrolloni gjithashtu

Në 20-vjetorin e rënies së tyre, Komuna e Skenderajt nderon dëshmorët e kombit Beqir Meha e Ajet Beqiri

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, nënkryetari Nuredin Lushtaku, drejtorët komunalë, familjarë, përfaqësues të ...