mbpzhr 2018
kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Afër 4000 kërkesa të natyrave të ndryshme janë përfunduar në drejtorin për Gjeodezi Kadastër dhe Pronë

Afër 4000 kërkesa të natyrave të ndryshme janë përfunduar në drejtorin për Gjeodezi Kadastër dhe Pronë

Drejtoria për Gjeodezi Kadastër dhe Pronë në komunën e Deçanit brenda vitit 2018 ka shqyrtuar 3749 kërkesa të natyrave të ndryshme, këtë e bëri të ditur Drejtori i këtij dikasteri Agron Muslijaj. Muslijaj tregon se si drejtori jemi të koordinuar mjaftë mirë që në afat kohorë të përfundojmë të gjitha lëndët të cilat vijën si kërkesë e qytetarëve të komunës së Deçanit. Të përfundohen të gjitha këto kërkesa do të thotë se duhet të jesh i gatshëm të përballesh më specifikat e secilës kërkesë veç e veç duke ju përshtatur edhe aftit kohorë. Lëndët të cilat janë shqyrtuar në vitin 2018 janë: Ndërrim pronave 439, hipoteka 27, fshirje e hipotekave 25, azhurim i lëndëve në teren 248, certifikata 3010, që në totalë përbejnë 3749 lëndë. Vlen të theksohet se puna me përkushtim gjithmonë sjell edhe rezultat të kënaqshëm. Si udhëheqës i këtij dikasteri jam i kënaqur më përkushtimin e punëtorëve për të qen sa më afër qytetarëve në shërbimin e tyre sa më efikase.

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë punimet në rregullimin e rrugës bujqësore në fshatin Vërban të Vitisë

Në fshatin Vërban të Vitisë, kanë filluar punimet në rregullimin e rrugës bujqësore që lidhë ...