KEK
Fillimi / Lajmet / Edhe sot, në Gjykatën Speciale, në Hagë, do të vazhdojë procesi gjyqësor kundër eprorit të UÇK-së, Salih Mustafa
Salih Mustafa

Edhe sot, në Gjykatën Speciale, në Hagë, do të vazhdojë procesi gjyqësor kundër eprorit të UÇK-së, Salih Mustafa

Edhe sot, në Gjykatën Speciale, në Hagë, do të vazhdojë procesi gjyqësor kundër eprorit të  Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa. Procesi gjyqësor ndaj tij do të vazhdojë nga ora 9:30 dhe do të zgjasë deri në orën 16.00. Pritet që edhe sot të merret në pyetje dëshmitari i katërt me radhë, i cili ankohet se e kanë mbajtur në një ahur  në kohën kur mijëra të zhvendosur, nga radhët e popullatës civile jetonin në grykat e maleve, në tenda najloni  të rrezikuar nga arma armike dhe nga dimri, reshjet e dëbora.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...