KEK
Fillimi / Institucionet / ËSHTË HAPUR PIKA KUFITARE RESTELICË – STREZOMIR   

ËSHTË HAPUR PIKA KUFITARE RESTELICË – STREZOMIR   

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të shtunën mori pjesë në ceremoninë e hapjes zyrtare të pikës së përkohshme kufitare Restelicë – Strezomir.

Ministri Lekaj rikonfirmoi zotimin e tij dhe dikasterit që ai drejton për të përfunduar infrastrukturën rrugore edhe për 5 kilometrat e mbetura deri në pikën kufitare që u përurua.

Pika kufitare Restelicë – Strezomir, fillimisht do të jetë e hapur vetëm në sezonin, nga 20 korriku deri më 20 gusht 2019, ndërsa në të ardhmen pritet të bëhet pikë kalimi e përhershme.

Kontrolloni gjithashtu

Drejtë përfundimit ndërtimi i trotuareve në Pagarushë dhe Gajrak

Ndërtimi i trotuareve në fshatrat Gajrak dhe Pagarushë të komunës së Malishevës, ka hyrë në ...