KEK
Fillimi / Lajmet / F. Limaj: Kudo ku dialogohet, në Uashington apo në Bruksel, Kosova është gati për t’u ulur në tryezën e bisedimeve
Limaj: Sa herë që Kosova ka qenë e koordinuar me SHBA-në nuk i kanë munguar rezultatet pozitive

F. Limaj: Kudo ku dialogohet, në Uashington apo në Bruksel, Kosova është gati për t’u ulur në tryezën e bisedimeve

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, duke folur për ftesën e Shteteve të Bashkuara që iu kanë bërë  liderëve të Kosovës dhe Serbisë për t’u takuar në shtëpinë e bardhë më dy shtator, thotë se takimi i 2 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë është dëshmia më e mirë e përkushtimit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për arritjen e marrëveshjes përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë. “Kudo që dialogohet, në Washington apo Bruksel, Kosova është gati për t’u ulur në tryezën e bisedimeve, tha Limaj.

Kontrolloni gjithashtu

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se të gjitha qendrat e votimit janë hapur me kohë

Duke folur për procesin zgjedhor që po mbahen në komunës e Besjanës dhe Mitrovicës së ...