Ferizaj po bën historinë në gjithë vendin, përmes bashkëpunimit rinor për herë të parë me një komunë franceze

Ferizaj po bën historinë në gjithë vendin, përmes bashkëpunimit rinor për herë të parë me një komunë franceze. E kjo, do të realizohet përmes organizatës Play International në Kosovë, ku Komuna e Ferizajt dhe Komuna Gravelines e Francës, tashmë kanë një projekt të përbashkët, i cili për synim ka përfshirjen dhe bashkëjetesën përmes sportit duke promovuar përdorimin e sportit si mjet për përfshirjen e të gjithëve dhe si një mjet edukativ që do të kontribuojë në dialogun dhe takimet midis kombësive të ndryshme. Objektivi kryesor i projektit është vendosja e bashkëpunimit ndërmjet Ferizajt dhe Gravelines të Francës në temën e ndryshimit të mënyrës se si e shikojmë aftësinë e kufizuar. E për këtë mirëprita sot, znj. Sara Kalvachova- Shefe e Misionit, Erëza Pireva- Koordinatore e Programeve dhe Zeneta Nishori- Asistente Pedagogjike, për të diskutuar hapat e radhës të këtij bashkëpunimi domethënës për të rinjtë, ku hisedarë në financim të këtij projekti është edhe Komuna e Ferizajt.

Kontrolloni gjithashtu

Helshani: Një vit i suksesshëm i punës për Komitetin e Komuniteteve

Në mbledhjen e dymbëdhjetë  të rregullt për Komitetin e Komuniteteve në komunën e Malishevës, Kryesuesi, …