Kryetari Aliu, ka pritur në zyrën e tij nxënësin e talentuar Leon Tairi

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka pritur në zyrën e tij një talent të rrallë nxënësin e shkollës fillore “Tefik Çanga” si dhe shkollës së muzikës në Ferizaj, Leon Tairi, të cilin shoqëronte prindi i tij si dhe profesori i muzikës, Shaban Ratkoceri, për të marr dhuratë nga ai, librin e tij me melodi për piano e violinë, komponuar nga vet ai. Leoni përveç kompozitor, pianist është edhe këngëtar, i shpërblyer në dhjetëra festivale muzikore brenda e jashtë vendit, çka flet për aftësinë e tij të çmueshme për të krijuar muzikë, duke komponuar dhe kënduar këngë për fëmijë. Një talent si Leoni, patjetër do ta ketë mbështetjen tonë të pakursyer, ka thënë kryetari Aliu.

Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

KRYETARI LATIFI TAKON FORCAT E SIGURISË SË KOSOVËS

Pjesëtarët e Gardës Kombëtare me kuadrot profesionale xheniere, OR-6 Fitim ZULLUFI, OR-6 Naim BEKA, OR-5 …