Fillon ndërtimi i Parkut në fshatin Nagavc të Rahovecit

Komuna e Rahovecit nën udhëheqjen e kryetarit z. Smajl Latifi po përkujdeset që investime dhe projekte të ketë në të gjitha vendbanimet pa dallim!

Një ndër to është edhe në fshatin Nagavc ku kanë filluar punimet në rregullimin e parkut në këtë fshat.

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit, ku …