Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Fshati Belle pret vizitorë më rregullimin e Infrastrukturës rrugore

Fshati Belle pret vizitorë më rregullimin e Infrastrukturës rrugore

 

Fshati Belle është njeri nder fshatrat më të vjetër të komunë së Deçanit, shtrihet në veriperëndim të Deçanit vetëm gjashtë kilometra mbi Manastirin e Deçanit. Për ti kthyer normalitetin këtij fshati dhe për të ju mundësuar banorëve kthim në këtë fshatë,  Ministria e Zhvillimit Rajonal, Ministria e Infrastrukturës dhe Komuna e Deçanit kanë vu ne prioritet rregullimin e infrastrukturës rrugorë të këtij fshati i cili u dogj më shumë se 6 here gjatë periudhave të ndryshme kohore. Se ky fshat ka nevojë për infrastrukturë rrugore tregohet nga pamjet qe ka, dhe interesimi i vet banorëve për ty kthyer në këtë pjesë ku dhe kanë nisur investimet nga vet ata. Kryetari i komunës së Deçabnit Bashkim Ramosaj, nënkryetari Sami Cacaja, bashkë më Ministrin e Infrastrukturës Pal Lekaj dhe bashkëpunëtorë të tjerë, kanë pa nga afër asfaltimin e kësaj rrugë e cila rritë Zhvillimin Ekonomik të komunën së Deçanit. Kryetari Ramosaj me këtë rast tha se: një ëndërr e kamotshme po behët realitet, është një projekt i rendësi se veçantë  flasim për një fshatë historik të cilit po i kthehet vlera e të  cilën a ka meritu që moti e për këtë duhet falënderuar Qeverinë Haradinaj, dhe dy ministrit atë të Zhvillimit Rajonal dhe të Infrastrukturës Rrugore të cilët ka nda mjete të mjaftueshme për asfaltimin e kësaj rrugë për çka në emër të gjithë qytetarëve të komunës së Deçanit u jam shumë mirënjohës. Ministri Lekaj tha se ky investim është bërë me qëllimin më të mirë që këto bjeshkë të bukura që i ka Deçanit, çdo vizitor të ketë mundësi ti shijojë e kjo behët vetëm duke krijuar infrastrukturë të mirë rrugore  me projekte të tilla sikurse sot. Ne si ministri do të mundohemi që projekte e dërguara nga komuna e Deçanit në vazhdimësi ti mbështesim në mënyrë që të Zhvillojmë Turizmin dhe ta Zhvillojmë Ekonomin në këtë komunë sepse ka potencial të mjaftueshëm tha Lekaj.

Kontrolloni gjithashtu

U mbajt mbledhja e njëmbëdhjetë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa në Komunën e Rahovecit

Nën kryesimin e kryesuesit të Komitetit për Politikë dhe Financa në komunën e Rahovecit Afrim ...