MIT
mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Grante për fermerët e komunës së Skendrajt

Grante për fermerët e komunës së Skendrajt

 

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural njofton të gjithë fermerët e komunës së Skenderajt, për të aplikuar për grante për bimë mjekuese aromatike BMA, në kuadër të projektit të Iniciativës për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë.

Afati për aplikim për grante është deri me datë 27 korrik, ndërkaq fermerët mund t’i dorëzojnë aplikacionet në Drejtorinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ne Skenderaj.

Kontrolloni gjithashtu

Ka filluar asfaltimi i parkingjeve në qytein e Skenderajt

Në kuadër të investimeve infrastrukturore që po bëhen në çdo pjesë të komunës së Skenderajt, ...