Haradinaj: Kosova ka arritur përparim në konsolidimin e sundimit të ligjit

Kryeministri, Ramush Haradinaj ka njoftuar është takuar me ushtruesin e detyrës të shefit të EULEX-it, Bernd Thran. Në takim është thënë se Kosova së bashku me Bashkimin Evropian dhe shtetet aleate, ka arritur progres substancial në konsolidimin e sundimit të ligjit. ”Prita në takim UD shefin e EULEX-it, Bernd Thran, të cilit i urova detyrën e re në krye të misionit të BE-së për sundim të ligjit. Me ushtruesin e detyrës së EULEX-it, si mision i tanishëm këshillëdhënës, shprehëm vullnetin e dyanshëm për intensifikimin e bashkëpunimit për fuqizimin e sistemit të drejtësisë” ka shkruar në mes tjerash në adresën elektronike facebook, kryeministri, Ramush Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e konsideron një degë të veten politike

Kryetari  i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e …