valamobile
akp deri me 23 janar
mbpzhr 2018
kek baner i ri
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Taksa i ka shkaktuar disa çrregullime, por ne nuk kemi qenë të pavetëdijshëm kur e kemi vendosur atë
Kryeministrit Haradinaj, iu ka refuzuar viza amerikane për shkak të vendosjes së taksës 100% ndaj mallrave të Serbisë

Haradinaj: Taksa i ka shkaktuar disa çrregullime, por ne nuk kemi qenë të pavetëdijshëm kur e kemi vendosur atë

Kryeministri Haradinaj në një takim me bordin e Odës Ekonomike Amerikane ka folur rreth taksës 100% të vendosur nga Qeveria për shtetin serb. Ai tha se kjo taksë ka pasur disa çrregullime, derisa edhe potencoi se taksa nuk është bërë për shkak të prodhuesve vendës, por për shkak të disa cenimeve të rrezikshme nga shteti serb. “Taksa i ka shkaktuar disa çrregullime për disa prej bizneseve të vendit, por ju kemi thënë që taksa nuk është bë për shkak të prodhuesve vendorë, por pasi jemi ndier të rrezikuar për shkak të proceseve të rrezikshme nga shteti serb. Nuk kemi qenë të pavetëdijshëm për vendosjen e taksës”, ka thënë Haradinaj. Ai pati edhe një lutje për prodhuesit vendor duke kërkuar nga ata që mos ta rëndojnë xhepin e konsumatorit. “Kemi një lutje është një situatë e ndjeshme që t’i kursejmë qytetarët me çmime dhe mos të ia kalojmë atyre barrën menjëherë”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Në kuadër të “Flakës së Janarit” do të prezantohet e gjithë veprimtaria letrare e veprimtarit të shquar, luftëtarit të lirisë Martin Çuni

Në kuadër të “Flakës së Janarit” do të prezantohet veprimtaria letrare e veprimtarit të shquar, luftëtarit të lirisë Martin Çuni

Në kuadër të aktiviteteve tradicionale kulturore “Flaka e Janarit” me kënaqësinë më të madhe ju ...