vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Hashim Thaçi: Idetë për ndarjen e Kosovës nuk sjellin paqe as stabilitet, përkundrazi…
Hashim Thaçi

Hashim Thaçi: Idetë për ndarjen e Kosovës nuk sjellin paqe as stabilitet, përkundrazi…

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, duke folur për  ndarjen e  Kosovës apo  shkëmbimin e  territoreve me Serbinë, ka thënë se kjo ide është shumë larg mendjes së tij e institucioneve të Kosovës. Idetë e tilla nuk sjellin paqe as stabilitet, nuk janë të institucioneve të Kosovës. Thaçi ka deklaruar me këtë rast se idetë për ndarjen e Kosovës kanë ekzistuar edhe më herët, por për kjo është destabilizuese dhe e dëmshme për Kosovën.

Kontrolloni gjithashtu

Dëmet e shkaktuara nga vërshimet në Therandë mund të arrijnë në miliona euro

Dëmet e shkaktuara nga vërshimet në Therandë mund të arrijnë në miliona euro

Kryetari i Komunës së Therandë, Bali Muharremaj, ka paralajmëruar se dëmet nga vërshimet e fundit ...