vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Nesër do të vazhdojë seanca e Kuvendit të Kosovës e cila ka mbetur në gjysmë javën e kaluar
Përplasen verbalisht në Kuvend, Glauk Konjufca dhe Memli Krasniqi

Nesër do të vazhdojë seanca e Kuvendit të Kosovës e cila ka mbetur në gjysmë javën e kaluar

Nesër do të vazhdojë seanca e Kuvendit të Kosovës e cila ka mbetur në gjysmë javën e kaluar, ku si pikë e rendit të ditës është  interpelanca e kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, kërkesë e paraqitur  nga grupi parlamentar i LDK dhe Vetëvendosjes lidhur me rritjen e pagave për anëtarët e kabinetit qeveritar. Pikat e parë rendit të ditës do të jetë Interpelanca e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, z. Ramush Haradinaj, lidhur me vendimin e Qeverisë së Kosovës të datës 20 dhjetor 2017 për rritjen e pagave të anëtarëve të Kabinetit qeveritar, Vendimin e datës 12 janar 2018, për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarave që marrin paga nga buxheti i Kosovës, si dhe Vendimi  i datës 12 janar 2018 për lartësinë e pagesës mujore për familjet në Skemën e Ndihmave Sociale.

Kontrolloni gjithashtu

Shqiptarët në Maqedoni nuk pranohen në disa nga formacionet e Armatës së këtij Shteti

Shqiptarët në Maqedoni nuk pranohen në disa nga formacionet e Armatës së këtij Shteti

Shqiptarët në Maqedoni nuk pranohen në disa nga formacionet e Armatës së këtij Shteti. Në ...