Vëhet gurthemeli i sallës sportive në shkollën “Astrit Bytyqi”

Një vepër e re publike për edukimin sportiv, sportistët dhe sportdashësit, po ngrihet në oborrin e shkollës “Astrit Bytyçi” në qytetin e Ferizajt. I shoqëruar nga babai i Dëshmorit të Kombit, Astrit Bytyçi, mësuesin Gafurr Bytyçi, drejtues e mësimdhënës të shkollës, kryetari Agim Aliu vendosi gurthemelin e Sallës Sportive me kapacitet prej 250 ulësesh, e shtrirë në 1.243 m2, me të gjitha nyjet e infrastrukturën sportive, për t’i shërbyer shkollës dhe gjithë komunitetit sportiv.

 

Kontrolloni gjithashtu

QKMF “Dr.Fatmir Fazlija” në Skenderaj ka pranuar një donacion nga organizata “Islamic Relief Kosova”

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr.Fatmir Fazlija” ka pranuar sot një donacion nga organizata “Islamic …