Fillimi / Institucionet / Infrastruktura bujqësore domosdoshmëri për bujqit punëtorë rahovecian

Infrastruktura bujqësore domosdoshmëri për bujqit punëtorë rahovecian

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi ka nënshkruar kontratën për rregullimin dhe mirëmbajtjen e 80 kilometrave rrugë fushore, ku përveç rrugëve të reja përfshihen edhe ndërhyrjet në disa rrugë të dëmtuara nga vërshimet.

Vlera e përgjithshme e kontratës është: 657,870€, dhe është e ndarë në 4 LOT-e (pjesë).

 

Kontrolloni gjithashtu

Në Viti u mbajt një tryezë ku është diskutuar mbi sfidat dhe mundësitë më të mira për gratë

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Drejtoresha për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, ...