Fillimi / Institucionet / Njoftim nga Komuna e Ferizajt

Njoftim nga Komuna e Ferizajt

Komuna e Ferizajt njoftojnë se më datë 07 dhe 08 Korrik 2021 duke filluar nga ora 8:00 do të bëhet mbyllja e përkohshme e qarkullimit në trafik për të gjitha mjetet motorike në rrugën urbane “Ramadan Rexhepi” konkretisht segmenti rrugor nga rreth – rrotullimi te Qendra e Inovacionit e deri te kryqëzimi i kësaj rruge me rrugën “Uran Tinova”, me përjashtim lëvizja lejohet vetëm për mjetet e ndihmës së shpejtë (mjetet e emergjencës / ambulancës). Rrugët alternative të cilat mund të përdoren për qarkullim të mjeteve motorike duke filluar nga ora 8:00 të datës 07 dhe 08 Korrik 2021 mundë të shfrytëzohen rruga urbane “Dëshmorët e Kombit” dhe “Madeleine Albright”, kurse hyrja në rrugën “Uran Tinova” dhe “Bifurkacioni” mund të bëhet nëpërmjet rreth-rrotullimit i cili lidhet me projektin “Bashkimi i Qytetit”. Arsyeja e kësaj ndërprerje të përkohshme e qarkullimit në trafik në këtë segment rrugor do të bëhet sepse operatori ekonomik “Rahovica Company” i kontraktuar nga Komuna e Ferizajt, është duke i zhvilluar punimet në rregullimin e rreth-rrotullimit që lidhë rrugët urbane “Ramadan Rexhepi”, “Uran Tinova” dhe “Biurkacioni”. Kërkohet nga ana e qytetarëve që të kenë mirëkuptim dhe ti shfrytëzojnë rrugët alternative, kurse nga Policia e Ferizajt kërkohet që në këtë ditë me një intensitet më të shtuar të policëve të kryejnë mbarëvajtjen dhe sigurinë në trafik.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës ...