KEK
Fillimi / Lajmet / Mustafa: Aleksander Vuçiqi mund ta vizitojë Kosovë sa herë të dojë nëse merr leje nga Ministria e Jashme
Isa Mustafa

Mustafa: Aleksander Vuçiqi mund ta vizitojë Kosovë sa herë të dojë nëse merr leje nga Ministria e Jashme

Kryeministri, Isa Mustafa, duke  komentuar viziton e paralajmëruar për nesër të kryeministrit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq në Kosovës ka thënë se vizita e tij nuk paraqet problem, meqë ajo  bëhet me lejen që ka lëshuar nga Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës, ka thënë Mustafa në Prizren, ku po qëndruar  për të shënuar 26-vjetorin e themelimit të Degës së LDK-së, në këtë qytet. Edhe zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani ka thënë se organet e sigurisë në vend janë përgjegjëse për t’i ofruar përcjellje policore çdo personaliteti dhe niveli të lart që viziton Kosovën. “Çdo delegacion që vjen në Kosovë dhe posedon leje të autoritete të Replikës së Kosovës , Policia varësisht prej nivelit të delegacionit dhe vlerësimeve të rrezikshmërisë i ofron përcjellje policore”, ka Kelani. Vuçiq edhe disa javë më herët kishte paralajmëruar ardhjen në Kosovë, por ishte anuluar në momentet e fundit.

Kontrolloni gjithashtu

Thaçi: 21 vjet me parë pas një lufte të pastër çlirimtare nënshkruam demilitarizimin e UÇK-së dhe themelimin e TMK-së

Thaçi: 21 vjet me parë pas një lufte të pastër çlirimtare nënshkruam demilitarizimin e UÇK-së dhe formimin e TMK-së

Janë bërë 21 që kur u themeluan Trupat Mbrojtëse të Kosovës, pra, kalimi në TMK ...