ITSHKSH në Shkup në kuadër të manifestimit kulturor-shkencor “Ditët e Alfabetit", hap ekspozitën e përhershme “W.Wilson"

ITSHKSH në Shkup në kuadër të manifestimit kulturor-shkencor “Ditët e Alfabetit”, hap ekspozitën e përhershme “W.Wilson”

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup në kuadër të manifestimit kulturor-shkencor “Ditët e Alfabetit”. Patronazhi i 12-të i ITSHKSH-së – Hapja e ekspozitës së përhershme “W.Wilson”, promovimi i pullës postare me figurën e ish-kryetarit amerikan, Wilson dhe shpallja e bashkëpunëtorëve të jashtëm. Referues janë: Skender Asani, drejtor i ITSHKSH-Shkup, Talat Xhaferi kryetar I Kuvendit në RMV, Ejup Rrustemi drejtor i Postës në Maqedoninë e Veriut, Carolyn Dull, kryetare e komunës së Staunton/SHBA, Visar Ganiu kryetar i komunës Çair, Robin Von Selencek Drejtoreshë e “W. Wilson President Library & Museum – Staunton si dhe David Hosaflook, drejtor I Institutit të Studimeve Shqiptare dhe Protestante. Ky aktivitet zhvillohet sot në orën 10:00.

Kontrolloni gjithashtu

RrGK publikon Raportin Analitik “Më shumë zgjedhje përmes politikave miqësore për familjen”  

RrGK reagon për neglizhimin institucional: Këshilli Prokurorial të ndërmarrë masa disiplinore ndaj prokurorëve përkatës 

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) reagon për neglizhim institucional, mos hetim të rastit dhe …