Të martën në Institutin Albanologjik përurohet vepra “Të burgosurit shqiptarë në Jugosllavi (1989)"

Të martën në Institutin Albanologjik përurohet vepra “Të burgosurit shqiptarë në Jugosllavi (1989)”

Instituti Albanologjik, Shoqata e të Burgosurve Politikë të Kosovës bënë përurimin e veprës “Të burgosurit shqiptarë në Jugosllavi (1989) – Sipas dokumenteve sekrete të Ministrisë Federative të Drejtësisë dhe Administratës”. Përurimi bëhet ditën e hënë më 25 nëntor 2019 në orën 12:00 në sallën e Institutit Albanologjik.

Kontrolloni gjithashtu

RrGK publikon Raportin Analitik “Më shumë zgjedhje përmes politikave miqësore për familjen”  

RrGK reagon për neglizhimin institucional: Këshilli Prokurorial të ndërmarrë masa disiplinore ndaj prokurorëve përkatës 

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) reagon për neglizhim institucional, mos hetim të rastit dhe …