mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / KAMERAT E SIGURISË NË JUNIK PËR NJË AMBIENT TË PASTËR DHE TË SIGURT

KAMERAT E SIGURISË NË JUNIK PËR NJË AMBIENT TË PASTËR DHE TË SIGURT

Kanë filluar punët në vendosjen dhe instalimin e kamerave të sigurisë në tërë territorin e komunës së Junikut, me qëllim të ofrimit të një ambienti të siguritë për qytetarët dhe dokumentimit të çfarëdo parregullsie apo shkelje në hapësira publike. Vendosja e video-kamerave ka për qëllim parandalimin e rasteve që mbjellin pasiguri si dhe parandalimin e demolimit dhe degradimin e hapësirave publike, projekt i cili do të mbrojë hapësirat publike atraktive dhe ofron siguri për të gjithë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbahet takimi me qytetarë dhe biznese për Planin Rregullues të hollësishëm “Parku i Biznesit në Marinë”

Mbahet takimi me qytetarë dhe biznese për Planin Rregullues të hollësishëm “Parku i Biznesit në ...