Kandidati i pavarur për kryetar të Skenderajt Bekim Jashari është duke u mirëpritur në çdo fshat e kudo nga qytetaret e kësaj komune

Kandidati i pavarur për kryetar të Skenderajt Bekim Jashari është duke u mirëpritur në çdo fshat e kudo nga qytetaret e kësaj komune

Kandidati i pavarur për kryetar të komunës së Skenderajt Bekim Jashari në vazhdën e fushatës parazgjedhore për zgjedhjet komunale të 22 tetorit është duke i vizituar të gjitha fshatrat e Skenderajt me radhë. Kandidatura e tij është duke u mirëpritur nga të gjithë banorët e kësaj komune, kjo gjë është e dukshme që nga fillimi i fushatës e deri me tani. Ai së fundi ka vizituar fshatrat Pemishtë e Syriganë, me ç’rast para banorëve të këtyre fshatrave e ka shpalosur programin e tij. Ai është zotuar për përmirësimin e cilësisë së jetës dhe udhëheqës komunale. E veçanta e kësaj kandidature është se ai vazhdimisht është duke u përkrahur fuqimisht nga deputet e ish-deputet të e struktura  të PDK-së nga Skenderaj.

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli dhe Agim Aliu kanë prezantuar projektin “Bashkimi i Qytetit” për Ferizaj

Kadri Veseli dhe Agim Aliu kanë prezantuar projektin “Bashkimi i Qytetit” për Ferizaj

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, bashkë me kandidatin e PDK-së për kryetar …