Komisione Parlamentare

Katër ministra raportojnë në komisionin për Stabilizim Asociim

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha dhe ministrja për Integrime Evropiane, Mimoza Ahmetaj, raportojnë në Komisionin Parlamentar për Stabilizim Asociim.

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Shaip Kamberi nuk ka arritur të fitojë mandatin e deputetit në Kuvendin e Serbisë pas rivotimit që u bë në Tërnoc

Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës ka marrë vetëm 598 vota, ndërkaq Kamberit i duheshin së …