Këshilli i Veprimit Rinor Lokal në Deçan, shënoj një fillim të ri

Të rinjtë deçanas me shumë potencial, morën përgjegjësinë për të udhëhequr Këshillin e Veprimit Rinor Lokal, të cilët kanë ide dhe vullnet të punojnë së bashku, për të vendosur për të ardhmen e projekteve rinore. Kuvendi u mbajt në prezencën e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport, Këshillave të nxënësve, përfaqësuesit nga Organizata “Mbroj të drejtat tua” dhe përfaqësuesit të OSBE-së z. Driton Marku, ku me vota unanime kryetar i KVRL-së u zgjodh Eni Mushkolaj.

May be an image of 10 people, people standing and office

 

 

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi Komunal i Vitisë mbajti mbledhjen e dytë të rregullt

Mbledhja e dytë e rregullt e Kuvendit Komunal të Vitisë, është mbajtur, ku në fillim …