KMDLNJ

KMDLNJ konsideron se Largimi i minatorëve grevistë nga puna, është shkelje e të drejtave të njeriut

KMDLNJ konsideron se Largimi i minatorëve grevistë nga puna, është shkelje e të drejtave të njeriut. Sipas deputetë të papërgjegjshëm, në vend se të kërkojnë llogaridhënie nga Qeveria e Kosovës që është edhe mandati i tyre e bëjnë të kundërtën; dezinformojnë opinionin se kinse minatorët kanë të ardhura shumë të larta andaj nuk kanë arsye për grevë. Ndërkohë menaxhmenti (politik) i Trepçës shkon përtej kërcënimeve verbale duke larguar (përkohësisht) pesë të punësuar në mesin e të cilëve është kryetari dhe nënkryetari i sindikatës duke i fajësuar për organizim të grevës. Po ky menaxhment në përpjekje të kriminalizimit të një aktiviteti sindikal dhe realizmin e një të drejte të njeriut siç është greva, të përjashtuarit nga puna dhe grevistët i akuzon se po bëjnë grevë të jashtëligjshme duke mos e lajmëruar grevën, po e dëmtojnë ndërmarrjen Trepça materialisht dhe po e rrezikojnë rendin kushtetues. Po ky menaxhment harron apo nuk dëshiron ta kujtojë se pikërisht pozita e sotme që i ka vendosur në ato poste, protestat dhe grevat nuk i lajmëronte në Polici por përmes mediave

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …