Koalicioni PDK-AAK-NISMA nuk do ta ndërrojë kandidatin, Kadri veseli, për kryetar të Kuvendit

Koalicioni PAN nuk do të marrë pjesë në seancë, derisa të arrihet pëlqimi për votimin e Kadri Veselit, kryekuvendar

Nënkryetari i PDK-së, Xhavit Haliti, ka deklaruar se Koalicioni PDK-AAK-Nisma nuk do të marrë pjesë në seancë, derisa nuk arrihet një kompromis për ta votuar kandidatin për kryeparlamentar të këtij koalicioni, z, Kadri Veseli,  i cili sipas tij është kandidati i vetëm për këtë pozitë. Ne kemi deklaruar zyrtarisht që nuk marrim pjesë përderisa po bllokohet zgjedhja e kryetarit të Kuvendit, po bllokohet zgjedhja e Qeverisë. Sot është biseduar që seanca të mbahet javën e ardhshme, prapë po besoj që pasi të arrihet një marrëveshje mes partive politike atëherë edhe mund të mbahet seanca dhe mund të zgjedhën organet, ka thënë Haliti.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK

Më 12 prill të vitit 1999 në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë rënë dëshmorët:

Më 12 prill të vitit  1999  në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës …