leoni

Lutfi Haziri

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri: PDK duhet të sjell një emër të besueshëm në Kuvend, për ta votuar për kryeparlamentar

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës, duhet të sjell një emër të besueshëm në Kuvend, për ta votuar për kryeparlamentar. Në një intervistë për RTK, ai ka kërkuar nga PDK që të tregojë korrektësi politike, të tërhiqet nga qeveria dhe t’i hapë rrugë Haradinjat apo LDK-së për ta formuar qeverinë. “PDK duhet të shkojë në opozitë, t’i pranojë gabimet dhe të kërkojë falje për gabimet që i ka bërë”, tha Haziri, transmeton KosovaPress.

Kontrolloni gjithashtu

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku  kanë diskutuar për gjendjen e …