Dëshmori i kombit Bedri Shala dekorohet me Urdhrin “Hero i Kosovës”

Dëshmori i kombit Bedri Shala dekorohet me Urdhrin “Hero i Kosovës”

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci i autorizuar nga kryetari Hashim Thaçi, i ka dorëzuar nënës së dëshmorit Bedri Shala, Taibe Shala vendimin dhe Urdhrin “Hero i Kosovës”. Kjo dekoratë vlerëson sakrificën dhe trimërinë e dëshmorit Bedri Shala për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës. Urdhri “Hero i Kosovës” u jepet personave që kanë bërë vepra trimërie dhe sakrifice si dhe për veprimtari ose akte të guximit qytetar në kohë lufte apo paqeje. Siç njofton Komuna e Drenasit, pas ceremonisë së dorëzimit të dekoratës, kryetari Lladrovci me bashkëpunëtor, së bashku me ministrin e MPH, Ferat Shala dhe familjar, miq e shokë të dëshmorit Bedri Shala, bënë homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Polac.

Kontrolloni gjithashtu

Erdogan dhe partneri i tij qeverisës janë dakorduar që të mos vazhdohet me gjendjen e jashtëzakonshme në Turqi

Erdogan: Sistemi aktual ndërkombëtar, pa solidaritet, drejtësi dhe besim, nuk mund të përmbushë përgjegjësitë e veta minimale

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan, Erdogan, duke përmendur konfliktet në Siri, Jemen, Libi dhe …