Komandanti i Brigadës 153 të UÇK-së gjatë luftës, Adem Shehu, iu ka bashkuar Aleancës Kosova e Re

Komandanti i Brigadës 153 të UÇK-së gjatë luftës, Adem Shehu, iu ka bashkuar Aleancës Kosova e Re

Komandanti i Brigadës 153 të UÇK-së, gjatë luftës Adem Shehu iu ka bashkuar Aleancës Kosova e Re. Oficeri  nga jugu i Shqipërisë tha me këtë rast se kishte fatin që ka vepruar në Gollak gjatë kohës së luftës.  “Kosovën e takova në ditë më të vështira me 157 ushtarë të tjerë nga Shqipëria  londineze. Po ashtu nga pjesa e Çamërisë dhe Kosovës pas 20 viteve përvojë në ushtri e vesha uniformën e UÇK-së”, ka thënë, Adem Shehu. Shefi i shtabit zgjedhor të AKR-së në zgjedhjet e 11 qershorit, Rrahim Pacolli tha se AKR ka kënaqësi të veçantë që sot i bashkohet një njeri që ka dhënë shumë për Kosovë si Adem Shehu. Nëse nesër AKR do të jetë në qeveri, njerëzit si Adem Shehu që kanë kontribuar për çlirimin e Kosovës kundër okupatorit serb, kanë të gjithë ta drejtat për të qenë në parti politike, të kenë nënshtetësinë dhe të drejtat që i gëzojnë qytetarët e Kosovës”, ka thënë Pacolli.

Kontrolloni gjithashtu

Lajçak

Emisari i BE-së, Miroslav Lajçak, deklaron se Ballkani Perëndimor ka prioritet bashkëpunimin me Mbretërinë e Bashkuar

I dërguari i Bashkimit Europian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, është  shprehur optimist për rëndësinë …